dilluns, 27 de setembre del 2010

Caliu humà

Aquest cap de setmana he estat a  C a l e l l a  per a visitar la  "F i r a  d e l  M ó n  G e g a n t e r", com era festa major també es feia la "F i r a  d e  C a l e l l a  i  d e  l'A l t  M a r e s m e", una al costat de l'altre.

He pogut parlar amb dues persones i amb això he pogut posar ànima a uns noms, a unes referències i desfer així el misteri i també la fredor de les coneixences "internètiques". He pogut sentir el seu caliu humà.

Aprofitant els moments de calma he anat a visitar en la primera fira l'stand de l'Enric Montsant. Hem tingut una breu conversa. Moltes gràcies Enric!

De la mateixa manera, he anat a la segona fira a truere el nas a la paradeta del Josep Bonamusa. Hi tenia una tarota ! M'ha explicat que era la primera tarota que feia i que ja estava venuda. Tenia un torn i he vist com acabava un gralla. En preguntar-li per quin motiu no estava en la fira gegantera ha contestat que feia més de vint anys que venia a la de l'Alt Maresme i no volia faltar-hi, a més hi havia el Montsant en l'altre fira i que li havia deixat un parell de gralles. Finalment he comprat dues canyes de pala d'uns models que no tenia per a poder-les provar. De moment veig difícil comprar-li una gralla o una tarota.

Imatge del Cartell de la fira.