diumenge, 23 de novembre del 2008

La primera entrada

No sé si aquesta primera entrada ha de ser una declaració d'intencions o no. Les intencions inicials poden ser unes, peró la realitat i els aconteixements configuren una realitat que, de vegades coincideix amb aquestes intencions i molt sovint no.

El que si és cert, i és el que m'empeny a fer aquesta experiència, és que després de voltar per la xarxa no he trobat un lloc de debat sobre la gralla i el seu voltant, les festes, les tradicions, les músiques i també els altres instruments que també hi participen.

No és exactament cert el que dic, hi ha el "Quatre Notes" que ara està fluixet d'ambient (i que espero que revifi), i hi havia el forum dels "grallers.cat" ara clausurat.

També exposaré aquí la meva ignorància, sóc un aficionat ho reconec, i com a tal haureu d'interpretar els meus escrits. Amb un xic de sort amb la vostra col.laboració potser seré menys ignorant.

Apa, dieu el que vulgueu.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Salvador, sóc en Peke.

Estic encantat amb aquesta iniciativa que has pres, doncs el món de la gralla necesita molt més esforç per part de tots.

Com bé dius, "Quatre notes..." està fluixet. Influeixen diferents factors. D'una banda, que no puc estar damunt per traslladar-me de vivenda i, d'altra, que en canviar de servidor, pel tancament dels grups MSN, al nou grup a Google no cal inscriure's per accedir al que la majoría vol: partitures.

En breu t'incorporaré als enllaços. Enhorabona!!!

Salvador ha dit...

Hola !

M'alegrat molt llegir el teu comentari. Espero que aquest bloc serveixi per a quelcom de bo.

En el "Quatre Notes" he aprés moltes coses, no només partitures. Desitjo que et vagi be amb la mudança i que la gent s'animi a participar de nou en el forum del teu espai web.

Gràcies.